11 meter frihed

At sejle jorden rundt alene

Av Christian H. Liebergreen

En bog til alle med eventyr i maven, og interesse for hvad der sker, når et menneske opsøger den yderste grænse. Christian H. Liebergreen sejlede i 260 døgn alene – 24 timer i døgnet, uden at komme i land.

Kun en håndfuld mennesker har prøvet at være ni måneder alene på havet. Langt flere har prøvet at være ude i verdensrummet. Christian H. Liebergreen sejlede uafbrudt i 260 døgn - uden nogensinde at komme i land, uden at møde andre mennesker, uden at modtage fysisk hjælp eller få forsyninger om bord. Det blev en rejse ud i verdens mest øde og stormblæste havområder, men også ind i sindets afkroge. I bogen fortæller Liebergreen hudløst ærligt historien om hvad der skete under rejsen, og hvad han kæmpede med, både fysisk og psykologisk. Bogen er et sjældent indblik i en verden og en tilstand få mennesker har besøgt.

Christian H. Liebergreen er den anden skandinaviske sejler, som gennemfører en solosejlads jorden rundt, nonstop og uden assistance. Den første var danskeren Jan Møller, som gennemførte rejsen i 2004.

Bogen udkommer sidst i maj 2014 – se mere på Facebook. Her kan bogen også forhåndsbestilles frem til publicering – fragtfrit og signeret af forfatteren.

Fra ca. 1. juni 2014 kan »11 meter frihed« købes i alle landets boghandler og netboghandler.

ISBN: 978-87-997325-0-0

Udkommer på Blue Ocean Media 2014

Vejl. udsalgspris: Kr. 299.

Læs mere på Facebook

Det blev en rejse ud i verdens mest øde og stormblæste havområder, men også ind i sindets afkroge.